Print Icon
 

Volg onze webinars en acties

Lunch & Learn webinar: Gedragsverandering door apps

Belonen en gamification zijn leuke en vooral nuttige instrumenten bij aanpassing van gedrag

Het veranderen van gedrag bij nieuw mobiliteitsbeleid kost vaak veel tijd, geld en energie. Maar dat hoeft niet. Bekend is dat belonen en gamification leuke en vooral nuttige instrumenten zijn bij aanpassing van gedrag. In dit webinar gaan we daar verder op in.


Welke apps, challenges en gamification middelen zijn er? Wat kosten ze? We geven inzicht in welke type apps er zijn. Hoe werken ze? Wat leveren ze op?


Dr. Marius Rietdijk, heeft een proefschrift geschreven over “De invloed van beloning en straf op werkprestaties”. Hij vertelt er over en geeft inzicht hoe werkgevers deze instrumenten kunnen inzetten bij verandering van mobiliteitsbeleid. Werkgevers die al belonen en gamification apps hebben ingezet vertellen over hun ervaringen. En natuurlijk geven we weer tal van tips en tricks.


Feiten op een rij:
Lunch & Learn webinar Gedragsverandering door apps
Datum: Vrijdag 29 oktober 2021
Tijdstip: 12:00 tot 13:00 uur, inloop vanaf 11:50 uur
Techniek: Zoom

     

Meer weten?

Wil je meer weten wat Bereikbaar Haaglanden en Rijnland voor jou als werkgever kan betekenen? Of interesse in een persoonlijk gesprek? Stuur een bericht en een van onze Mobiliteitsmakelaars of Logistiek Makelaars neemt binnenkort contact met je op! Of volg ons op onze sociale media en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen: